Knapp for registrer deg som artist

 

Elektrisk gitar

 

 

 

Livemusikk eller DJ til ditt arrangement

Finn artister i Sør-Trøndelag fylke som passer for dere.

Livemusikk eller DJ er en viktig del av et vellykket arrangement. Skal du feire en bursdag, et bryllup, arrangere en firmafest, ha et julebord eller gjennomføre andre typer event finner du artisten du leter etter på musikkartister.no.

Vi tilbyr en oversikt over musikkartister i Sør-Trøndelag. Velg mellom solister, blåsere, fiolinister, duo, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband.

Musikkartister.no tilbyr et solid utvalg og er en av landets ledende aktører når det gjelder oversikt over livemusikk og DJ. Du tar direkte kontakt med artisten for å booke jobben. På generelt grunnlag anbefaler vi at du alltid sjekker referanser før en avtale inngås.

 

Sør-Trøndelag

 

Swing`it Dixieband

Duo-1

Swing it Dixieband

 

Bandet har de siste årene skapt skamgod stemning på alt fra store festivaler som Kongsberg Jazzfestival og Slottsfjellfestivalen, til jazzklubber, utested og puber, til bryllup, eventer og fester. De gjør kunststykket å underhold unge, såvel som gamle med bøtter av sjarm, spilleglede og entusiasme!

Full profil

Duo-1

 

Duo-1 fra Trondheim tilbyr variert dansemusikk for et voksent publikum. Vi reiser rundt i hele Trøndelag og spiller slagere fra 60-tallet og opp til i dag. Vi gir festen det lille ekstra.

Full profil

Martin Jarl Velsin

JUST4FUN

Martin Jarl Velsin

Martin Jarl Velsin har, tross sin unge alder, flere års erfaring som pianoentertainer, taffelpianist og bandleder. Han kan opptre som pianoentertainer og spille opp til allsang og dans, som taffelmusiker til ankomster og middager eller med fullt dixielandband.

Full profil

just4fun

JUST 4 Fun er en rutinert duo, bosatt i Trondheim, med god erfaring fra å spille opp til fest og dans på ulike eventer, bursdager og andre tilstelninger.

Full profil

Joar Balstad

Dotcom Nina & Jack

Joar Balstad

Joar er en dreven og allsidig trubadur. Han har god erfaring fra en rekke arrangement.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

Dotcom livemusikk trondheim

 

Høy stemning og allsang er oppskriften når Dotcom Nina & Jack setter i gang! Duoen har en meget god evne til å få med seg publikum og tar gjerne låter på oppfordring.

Full profil

Ragnar Eide

 
Kjakan Eide

 

Ragnar Eide fra Trondheim tilbyr variert dansemusikk og har lang erfaring med opptreden i bryllup og andre festlige lag. Han spiller rundt i Midt-Norge og gir bryllupet eller festen det lille ekstra.

Full profil