Knapp for registrer deg som artist

 

Elektrisk gitar

 

 

 

Livemusikk eller DJ til bryllup, fest eller andre arrangementer

Finn artister i Rogaland fylke som passer for dere.

Livemusikk eller DJ er en viktig del av et vellykket arrangement. Skal du feire en bursdag, et bryllup, arrangere en firmafest, ha et julebord eller gjennomføre andre typer event finner du artisten du leter etter på musikkartister.no.

Vi tilbyr en oversikt over musikkartister i Rogaland. Velg mellom solister, blåsere, fiolinister, duo, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband.

Musikkartister.no tilbyr et solid utvalg og er en av landets ledende aktører når det gjelder oversikt over livemusikk og DJ. Du tar direkte kontakt med artisten for å booke jobben. På generelt grunnlag anbefaler vi at du alltid sjekker referanser før en avtale inngås.

 

Rogaland

 

Joachim Rostrup - Trubadur

DJ Keith - Absolute Party

Joachim Rostrup

 

Joachim Rostrup er en erfaren trubadur som spiller opp til dans og skaper god stemning i hele Rogaland. Han spiller mye norsk rock og det viser seg alltid å være en stor suksess!

Full profil

DJ Keith

 

DJ Keith og hans firma Absolute Party tilbyr alt innen underholdning til ditt arrangement. Enten du ønsker en allsidig DJ som spiller alle typer musikk eller du ønsker å booke en kjent musikere eller annen underholdning, så er Absolute Party det rette valget.

Full profil

Joar Balstad

 
Joar Balstad

Joar er en dreven og allsidig trubadur. Han har god erfaring fra en rekke arrangement.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil