Knapp for registrer deg som artist

 

Elektrisk gitar

 

 

 

Liveband eller DJ til bryllup, fest og julebord

Finn artister i Buskerud fylke som passer for dere.

Livemusikk eller DJ er en viktig del av et vellykket arrangement. Skal du feire en bursdag, et bryllup, arrangere en firmafest, ha et julebord eller gjennomføre andre typer event finner du artisten du leter etter på musikkartister.no.

Vi tilbyr en oversikt over musikkartister i Buskerud. Velg mellom solister, blåsere, fiolinister, duo, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband.

Musikkartister.no tilbyr et solid utvalg og er en av landets ledende aktører når det gjelder oversikt over livemusikk og DJ. Du tar direkte kontakt med artisten for å booke jobben. På generelt grunnlag anbefaler vi at du alltid sjekker referanser før en avtale inngås.

 

Buskerud

 

Joar Balstad

Tom Arnes duo

Joar Balstad

Joar er en dreven og allsidig trubadur. Han har god erfaring fra en rekke arrangement.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

Tom Arnes Duo

 

De er begge erfarne musikere og har spilt opp til dans i en årrekke. Duoen spiller variert dansemusikk for et voksent publikum.

I tillegg til dansemusikk kan duoen også stå for annen underholdning på ditt event eller din bursdagsfeiring. Det kan arrangeres karaoke, allsang og quiz.

Full profil

SHERIFF TOM DOOLEY

Ida Nikolaisen

Sidekicks

 

Trenger du musikk til festen?
Prøv Sheriff Tom Dooley's Dansemusikk
For deg som liker swing og country

Full profil

Ida Nikolaisen, musikk til bryllup

 

Ida Nikolaisen har bred erfaring med sang og musikk, og har sunget i bryllup i flere år. Hun tilpasser seg etter deres ønsker og skaper et rørende og stemningsfullt bidrag til den store dagen. Full profil

Chili

Bare Frode Band

Chili

 

Chili spiller fengende gla`musikk for et voksent publikum. Repertoaret består hovedsakelig av TOPP hits de siste 50 åra. Veldig god erfaring fra mange spennende spillejobber.

Full profil

Bare Frode Band

Bare Frode Band, er et allsidig enmannsorkester som spiller musikk som spenner seg fra 50-tallet og frem til dagens hits - sanger du kjenner igjen! God erfaring fra alle type fester.

Full profil

Ole-Henrik og Maria Mohn

Follo Big Band

Ole-Henrik og Maria Mohn

 

Ole-Henrik og Maria Mohn er begge utdannede musikere. De tilbyr alt innen bryllupsmusikk. De kan opptre i vielsen, underholde med taffelmusikk til middagen og/eller spille opp til dans på kvelden.

Full profil

Follo Big Band

Follo Big Band består av 18 dyktige amatører og semi- profesjonelle musikere i alderen 20 til 60 år. Bandets målsetting er å glede gjestene og seg selv med god musikk. Bandet er først og fremst et dansestorband, men har også markert seg som solid konsert storband.

Full profil

Lady & Landstryker'n

Baryton Christopher S. Pedersen

Lady & Landstryker'n

 

Lady & Landstryker`n er en etabelert duo med god erfaring. De spiller pop, swing, rock, ballader, country, norsk/svensk dansemusikk, og selvsagt gammeldans om det skulle være ønskelig.

Full profil

Baryton Christopher S. Pedersen

Velkjent sanger med bred erfaring. En varm stemme i en varm stil. Du blir garantert fornøyd! Stort nettverk av andre artister for samarbeid. Det er ikke bare viktig at solisten synger bra, men også at solisten fungerer godt med de som akkompagnerer. Husk det!

Full profil

Perfect Day

 
Perfect Day

Perfect Day består av to musikere med mange års erfaring fra profesjonelle musikkmiljøer i både inn og -utland.

Du og dine gjester får høre velkjent pop, rock og dansemusikk fra 50-tallet og frem til i dag fremført med særdeles god musikalitet og glød!

Full profil