Knapp for registrer deg som artist

 

Elektrisk gitar

 

 

 

 

Dotcom Nina & Jack

 

dotcom - musikk til event

 

Artistnavn/band:

Dotcom Nina & Jack

Kort beskrivelse av artist/band:

DANSEMUSIKK · PIANOBAR · PUBKVELD
Høy stemning og allsang er oppskriften når Dotcom Nina & Jack setter i gang! Duoen har en meget god evne til å få med seg publikum og tar gjerne låter på oppfordring. Kanskje ønsker noen fra publikum å få synge i mikrofonen? Da er muligheten til stede hos denne duoen!

Musikken spenner fra de tøffeste hit-låter og ny listepop, via 80 - tallsmusikk til rolige ballader. Felles for alle låtene er at publikum kjenner dem og synger med.

Nina synger og Jack trakterer piano, keyboard, sequencerkomp – dette gir dere opplevelsen av et band til prisen av en duo!

Dotcom Nina & Jack – et sikker valg for en stemningsfull aften.
Eventuell taffelmusikk under middagen kan bestilles og spilles av Jack.

MUSIKKQUIZ
I tillegg til dansemusikk eller pianobar/pubkveld har Dotcom Nina & Jack også en musikkquiz og «Beat for Beat»-konkurranse – kjent fra TV. Dette aktiverer hele selskapet og er en morsom, musikalsk og litt «sporty» tevling – spesielt under finalen, når folk springer frem og tar den trådløse mikrofonen og begynner å synge. Nina er vertinne for konkurransen. Her blir det ingen som sitter i ro og har det kjedelig! Premieopplegg avtales med Dotcom Nina & Jack. Varigheten er fleksibel – fra ca. 20-30 min. til 1,5 timer – avhengig av arrangørens ønske. Musikkquizen kan fremføres i kombinasjon med dans eller pubkveld.

REFERANSER
Referanser fås ved å kontakte oss på telefon. Dotcom Nina & Jack har spilt og spiller bl.a. på Radisson Blu Royal Garden Hotell-Trondheim, Olavs Pub-Trondheim, Scandic Lerkendal Hotel-Trondheim, NTNU-Trondheim, Scandic Nidelven Hotell-Trondheim, Harmonien-Trondheim, Clarion Hotell & Congress-Trondheim, Bankers-Stjørdal, Scandic Hell Stjørdal, Pub 1030-Verdal, Hotell Frøya, Lian Restaurant-Trondheim, Lille London-Trondheim, Børøysund Marine/Bar og Hurtigrutene.

Medlemmer:

2

Sjanger:

Dansemusikk, Pianobar/Pubkveld, Taffelmusikk-piano

Minstepris:

Ta kontakt for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud

E-post:

Send epost

Hjemmeside:

Besøk hjemmesiden

Telefon:

Trykk for telefonnummer

Tar oppdrag på:

Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag, Møre og Romsdal, Oppland og Hedmark.

 

Tilbake