Knapp for registrer deg som artist

 

Elektrisk gitar

Livemusikk eller DJ til ditt arrangement

Her er oversikten over alle artistene på www.musikkartister.no

Livemusikk eller DJ er en viktig del av et vellykket arrangement. Musikkartister.no tilbyr en oversikt over artister som tar oppdrag i alle typer arrangementer. Fest, bursdag, bryllup, julebord, kurs, konferanse, firmafest og andre events. Her finner du DJ eller livemusikken du leter etter. Velg mellom solister, blåsere, fiolinister, trubadurer, enmannsorkester, coverband, rock and roll band eller mer tradisjonelle danseband. Musikkartister.no tilbyr et solid utvalget og er en av landets ledende aktører når det gjelderoversikt over liveband, DJ og andre musikkartister.

Bryllupsfotografer

 

Alle artister:

 

Swing`it Dixieband

Chili

Swing it Dixieband

 

Bandet har de siste årene skapt skamgod stemning på alt fra store festivaler som Kongsberg Jazzfestival og Slottsfjellfestivalen, til jazzklubber, utested og puber, til bryllup, eventer og fester. De gjør kunststykket å underhold unge, såvel som gamle med bøtter av sjarm, spilleglede og entusiasme!

Full profil

Chili

 

Chili spiller fengende gla`musikk for et voksent publikum. Repertoaret består hovedsakelig av TOPP hits de siste 50 åra. Veldig god erfaring fra mange spennende og vellykkede spillejobber.

Full profil

Joachim Rostrup - Trubadur

Heine og Greta

Joachim Rostrup

 

Joachim Rostrup er en erfaren trubadur som spiller opp til dans og skaper god stemning i hele Rogaland. Han spiller mye norsk rock og det viser seg alltid å være en stor suksess!

Full profil

Joachim Rostrup

 

Duo fra Bergen som spiller kjente og kjære låter fra de siste seks tiår.  Heine har lang erfaring med å spille i bryllup, firmafester, julebord, runde dager m.m. Greta er en utadvent frontfigur som alltid skaper liv og får folk ut på dansegulvet. Hun har lang erfaring med klassisk solosang, musikkteater m.m. 

Full profil

Duo-1

Tom Arnes duo

Duo-1

 

Duo-1 fra Trondheim tilbyr variert dansemusikk for et voksent publikum. Vi reiser rundt i hele Trøndelag og spiller slagere fra 60-tallet og opp til i dag. Vi gir festen det lille ekstra.

Full profil

Tom Arnes Duo

 

De er begge erfarne musikere og har spilt opp til dans i en årrekke. Duoen spiller variert dansemusikk for et voksent publikum.

I tillegg til dansemusikk kan duoen også stå for annen underholdning på ditt event eller din bursdagsfeiring. Det kan arrangeres karaoke, allsang og quiz.

Full profil

Bare Frode Band

Hugolf

Bare Frode Band

Bare Frode Band, er et allsidig enmannsorkester som spiller musikk som spenner seg fra 50-tallet og frem til dagens hits - sanger du kjenner igjen! God erfaring fra alle type fester.

Full profil

Svein Åge

 

HUGOLF har lang erfaring fra en rekke spillejobber på bar, årsfester, studentfester, utdrikningslag, bryllup, julebord, og rundt leirbålet. Som trubadur har han et repertoar som består av halvparten norsktekstet musikk og halvparten internasjonale låter. Det strekker seg fra Vikingarna til Metallica. Noe for enhver smak.

Full profil

DJ Keith - Absolute Party

Ida Nikolaisen

DJ Keith

 

DJ Keith og hans firma Absolute Party tilbyr alt innen underholdning til ditt arrangement. Enten du ønsker en allsidig DJ som spiller alle typer musikk eller du ønsker å booke en kjent musikere eller annen underholdning, så er Absolute Party det rette valget.

Full profil

Ida Nikolaisen, musikk til bryllup

 

Ida Nikolaisen har bred erfaring med sang og musikk, og har sunget i bryllup i flere år. Hun tilpasser seg etter deres ønsker og skaper et rørende og stemningsfullt bidrag til den store dagen. Full profil

Midtlivskrisa - gitarduo

Perfect Day

midtlivskrisa - gitarduo vestfold

 

Lett og ledig gitar-duo fra Vestfold bestående av 1972 modellene Henrik Eriksen (Gitar, sang) & Roy Martin Edvardsen (Gitar, sang), som spiller et bredt utvalg av nye og gamle coversanger til fest og dans.

Full profil

Perfect Day

Perfect Day består av to musikere med mange års erfaring fra profesjonelle musikkmiljøer i både inn og -utland.

Du og dine gjester får høre velkjent pop, rock og dansemusikk fra 50-tallet og frem til i dag fremført med særdeles god musikalitet og glød!

Full profil

Seige Gubber

JUST4FUN

Seige Gubber

 

Seige Gubber er en duo fra Nord-Odal. De spiller både taffelmusikk og til dans. Repertoaret er over 200 låter med variert gammaldans og dansemusikk til bryllupet.

Full profil

just4fun

JUST 4 Fun er en rutinert duo, bosatt i Trondheim, med god erfaring fra å spille opp til fest og dans på ulike eventer, bursdager og andre tilstelninger.

Full profil

Joar Balstad

Baryton Christopher S. Pedersen

Joar Balstad

Joar er en dreven og allsidig trubadur. Han har god erfaring fra en rekke arrangement.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

Baryton Christopher S. Pedersen

Velkjent sanger med bred erfaring. En varm stemme i en varm stil. Du blir garantert fornøyd! Stort nettverk av andre artister for samarbeid. Det er ikke bare viktig at solisten synger bra, men også at solisten fungerer godt med de som akkompagnerer. Husk det!

Full profil

Tone Amundsen Stokland

Dotcom Nina & Jack

Tone Amundsen Stokland

 

Tone har studert fiolin i 6 år Musikkhøgskolen i Oslo og er nå bosatt i Sandefjord.

Ta kontakt for å høre hvordan hun kan være med å skape et flott arrangement for dere.

Full profil

Dotcom livemusikk trondheim

 

Høy stemning og allsang er oppskriften når Dotcom Nina & Jack setter i gang! Duoen har en meget god evne til å få med seg publikum og tar gjerne låter på oppfordring.

Full profil

 

SHERIFF TOM DOOLEY

    Sidekicks

 

Trenger du musikk til festen?
Prøv Sheriff Tom Dooley's Dansemusikk
For deg som liker swing og country

Full profil

   
       

 

Musikk til bryllup